Странице

Sunday, November 15, 2015

Green in November

Ćao dragi moji! 
Koliko je vremena prošlo od kad nisam radila sa Milicom ovako naporno, više ne mogu ni da se setim. Posle četiri meseca pauze, opet smo se okupila i  radile čitav dan kako bih Vam spremila  prave trendove za period koji je pred nama.
 Kako provodite ovde dane?
 Meni ovo vreme izuzetno prija, volim kad je napolju prijatno i sunčano  da mogu da obučem haljinicu, i ceo dan se osećam  kao na oblacima. Izuzetno čudno vreme za mesec Novembar ali lepše mi je ovo "čudno" vreme nego da pada kiša i da moram da se umotavam u jakne i džempere! 
 Za danas imam jednu "green"  kombinaciju. Lepršava New Yorker haljinica, military košulja i najudobnije Adidas patike! Kombinacija koju sam rado nosila u prelaznom periodu, kada je napolju dovoljno toplo da mogu da se obučem ovako ležerno! Na fotkama koje slede, videćete koiko se prijatno osećam u ovoj kombinaciji!
 Šta vi volite da nosite u  ovom prelaznom periodu, kada nas SUNCEEE :) greje ovako divno i dozvoljava da se osećamo opušteno i ležerno <3

Na mom Instagram profilu OVDE , često možete videti moje dnevne kombinacije  stoga obavezno me pratite i budite uvek  u trendu ;) 










Make up >> Glow Magic :)













Sneakers: Adidas 
Dress: New Yorker 

                                        All photos by:  Milica Jovanovic Photography

No comments:

Post a Comment